Grand Central Playspace


BiGfiSh were asked to develop ideas for a pop-up playspace for a new wing of the Grand Central Shopping Centre in Toowoomba. 

The play components needed to be flexible, so they could be rearranged and relocated throughout the centre as required. We explored a variety of possibilities and developed a range of elements that could be used individually or all together. This included intimate tee-pee like cubbies with a connecting crawl through tube, clamber mounds, interactive tables and chairs and a crawl-through tunnel. The space became an instant success with small visitors and their adult supervisors alike.

 

 

Location:
Grand Central Shopping Centre, Toowoomba, QLD.
Scope:
Conceptual Design, Development, Construction, Installation.
Status:
Completed April 2017.
Collaborators:
QIC


Concept Visualisations

Concept Visualisations